Elektrikerpolarn laddbox hero

Laddbox Sundsvall

Framtiden är elektrisk! Allt fler överväger att byta till eldrivna fordon och hos Elektriker Sundsvall står vi redo att underlätta övergången genom att erbjuda professionell installation av laddboxar i Sundsvall med omnejd.

Våra certifierade elektriker utför varje uppdrag med högsta precision och engagemang, och våra kunder är i trygga händer från första kontakt till slutinstallation.

Vi är laddboxexperter som kan Sundsvall

Vi kan Sundsvall, och vi kan laddboxar. Oavsett om det är för ditt hem, ditt företag eller din bostadsrättsförening, kan du lita på Elektriker Sundsvall för att leverera högkvalitativa laddningslösningar utan krångel. Kontakta oss idag för att se hur vi kan göra din övergång till eldrivna fordon så enkel och problemfri som möjligt.

Boka din laddbox hos oss

Enkelt att köpa laddbox

  1. Ring oss på 060-850 09 30 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom dina behov.
  3. Ni bestämmer tillsammans installationstid.
  4. En lokal behöriga elektriker utför installationen.
  5. Du får faktura på arbetet.

Har du några frågor kan du alltid ringa oss på 060-850 09 30

Vi erbjuder snabb och effektiv service

Vi förstår vikten av att ha tillgång till en pålitlig laddstation hemma. Därför kan våra elektriker installera laddboxar inom endast 14 dagar från det att beställningen är placerad.

Det innebär att du snabbt kan påbörja din resa mot en hållbarare fordonsanvändning utan onödiga väntetider. Vi är stolta över att erbjuda en snabb och effektiv service som möter våra kunders behov.

Vi ger dig ett fast pris

När du väljer Elektriker Sundsvall för att installera din laddbox kan du vara säker på att priset du får är det priset du betalar. Vi erbjuder våra kunder ett fast pris för hela installationen, inklusive själva laddboxen, installationen och PSA.

Detta ger våra kunder en transparent och bekymmersfri upplevelse. Vi strävar efter att göra övergången till eldrivna fordon så enkel och bekymmersfri som möjligt – för alla våra kunder oavsett var de bor i Sverige.

Nyttja ditt gröna teknikavdrag

Genom att investera i en laddbox från Elektriker Sundsvall kvalificerar du dig automatiskt för det gröna teknikavdraget på 50% på både material och arbetskostnad. Detta är en betydande ekonomisk fördel för våra kunder och gör övergången till eldrivna fordon ännu mer lockande.

Det gröna teknikavdraget dras direkt på fakturan till dig, och vi sköter allt pappersarbete mot Skatteverket.

Vi erbjuder ett brett utbud av laddboxar

Vi förstår att våra kunder har olika behov och önskemål när det gäller laddboxar. Därför erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa laddboxar från välrenommerade tillverkare. Bland våra erbjudanden hittar du:

  • Zaptec
  • Amina
  • Easee
  • Tesla Wall Connector

Oavsett vilken modell som passar bäst för dina behov kan du lita på att våra certifierade elektriker installerar den med precision och noggrannhet. Fyll i vårt formulär och en av våra bokare kommer kontakta dig för att lägga din beställning.

Säkra just din laddbox i Sundsvall redan idag

Ta det första steget mot en grönare fordonsframtid genom att välja Elektriker Sundsvall för installationen av din laddbox.

Med vårt dedikerade team av certifierade elektriker, snabb service, fasta priser och möjligheten att dra nytta av det gröna teknikavdraget, gör vi övergången till eldrivna fordon så enkel och fördelaktig som möjligt.