Om oss

Testa en modern, lokal och behörig elektriker i Sundsvall

Testa den moderna elektrikern där du alltid får en en bokat tid inom två veckor och en elektriker som har koll på ditt område. Vi arbetar enbart med kvalitetsmaterial och kommer gärna med förslag på smarta lösningar som förenklar för dig och löser dina problem.

Vi är en stolt lokal elfirma baserad i Sundsvall. En ytterligare styrka är att vi även är en del av Sveriges största eljoursföretag Svenska Eljouren som vi delar värderingar och ambitioner med. För dig som kund betyder det din elektriker i Sundsvall har service som prioritet. Hos oss är det dina behov och önskemål som styr och inte tvärtom.

Elektriker Polarn Sundsvall - vilka är ni?

Vi är inte bara en vanlig elektrikerfirma, utan en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor i Norrland som arbetar tillsammans för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen. Vi har samlat våra krafter och driver nu det gemensamma varumärket Elektriker Polarn.

Som kund hos oss kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig elektriker, oavsett vilken av våra firmor som skickas ut. Vi arbetar nämligen tätt tillsammans, både på arbetsplatsen och bakom kulisserna. Detta gör att vi kan leverera en smidig och effektiv service, utan att tumma på kvaliteten.

En av de stora fördelarna med att välja Elektriker Polarn är vår gemensamma svarstjänst. Du behöver aldrig oroa dig för att få ett telefonsvar från en enskild firma – istället kan du vara säker på att du alltid får hjälp av en trevlig och kunnig person som svarar i telefonen.

Vi har också en dedikerad kundtjänst som avlastar våra elektriker. Detta gör att vi kan lägga all vår tid och energi på att vara ute hos våra kunder, istället för att behöva hantera pappersarbete och andra administrativa uppgifter.

Tillsammans driver vi denna hemsida för att göra det enklare för dig att hitta rätt elektriker för dina behov. Här kan du enkelt läsa mer om oss, våra tjänster och våra tidigare kunder. Och om du är intresserad av att anlita oss så är det bara att höra av sig – vi ser fram emot att få arbeta med dig!

Kontakta oss för att boka din tid

BOKADE ELARBETEN

  1. Ring oss på 060-850 09 30 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet.